Két fél, aki nem fél – Mai önbizalomfaktor

12592456_484976265041410_5534826137711256265_nTalán olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Aki nem fél, hanem egész.

Mindenkinek volt, van, lesz egy Archi-ja. Egy olyan ember, akivel azért találkozik, hogy megtanulja milyen a csend, hogyan lesz a magányból egyedüllét, s talán ha nem is szeretni, de elfogadni végre önmagát. Vannak kapcsolatok, akik miatt képes leszel meglátni magadban a jót és bátran kimondani magadban: nem mindenki barátom, akiről azt képzelem. Nem mindenki a barátod, aki a kezét nyújtja…!

 Hány békát kell megcsókolnod ahhoz, hogy rátalálj a Te Hősödre?  Hát mondjuk egy ilyet…

****

„Ha önmagadat mutatod, akkor téged látlak, ha valamilyen jelmez, álarc mögé bújsz, akkor azt fogom látni. Minden jelmez és álarc jó, de ha felteszed, akkor nem szabad panaszkodnod és a másik embert okolnod, hogy nem lát be mögé. Álarcot teszek fel, és aztán sírok, hogy senki nem akarja leszaggatni rólam.” Feldmár

*****

Mai önbizalom-faktor:

* Ha királynő akarsz lenni, érezd is királynőnek magad!

* Légy kegyes, magadhoz! Ha minden reggel mosolyogsz a tükörbe, csodás változást vehetsz észre pár hét múlva! A környezeteden is észreveszed! 🙂

* Sose felejtsd, a visszajelzések hiánya benned is, és másban is kétségeket ébreszthet, kezdd hát te! Dícsérj meg ma valakit, aki fontos neked!

* Ha valami fontos lesz számodra, időt sem kell “lopnod” rá, mert automatikusan képes leszel átcsoportosítani és átértékelni a teendőidet!

***

“Az igazi női szépség, valahonnan a lélek legmélyéről fakad. Onnan mélyről sugárzik, és soha meg nem szűnik sugározni. Amíg a nő a szívére hallgat, addig szép marad nyolcvan évesen is. Húsz évesen még bármelyik nő lehet szép, de sokszor ebben a korban meglátszik már, hogy ki az aki belülről szép, és ki az aki csak a felszínen. Harminc évesen már egyre inkább meglátszik az arcvonásokon a belső szépség, az érzelmi intelligencia. A szív rajzolja a ráncokat az arcra. Negyven éves korra már a vak is megláthatja azt, ha egy ilyen különleges nővel áll szemben. Ekkora már nagy különbség tud kialakulni az érzelmileg telített, lelke mélyén is szép nő és az üres között. A kívül-belül szép nő negyven éves korára a legszebb. Igazi különleges szépség, kifinomult érzékekkel, sok megélt, megértett tapasztalattal. Ötvenévesen sem múlik szépsége és hatvan évesen kitűnik a tömegből, hetven évesen sincs mit megbánnia, nem vele volt kegyes az élet, ő volt kegyes az élethez.”

Szeréni S. Péter

Szeretettel: Márti**

Reklámok

1 hozzászólás a(z) “Két fél, aki nem fél – Mai önbizalomfaktor” bejegyzéshez

  1. Valóságos csoda !!! 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close